1000kilo
accuraat
bim

Van Moll engineering kan elke uitdaging aan

Van Moll engineering is sinds 2004 specialist in het maken van werkplaatstekeningen en constructieoverzichten voor de staalbouw. Dat doen we zeer zorgvuldig. Want net als u zijn wij ons ervan bewust dat de kwaliteit van de tekeningen bepalend is voor de kwaliteit van het uiteindelijke resultaat.

Hoofd- en detailberekeningen kunnen we aanbieden tezamen met de tekenwerkzaamheden of enkel als dienst. Detailberekeningen voor staalconstructies maken we zelf met o.a. IDEA Statica software (zie onderstaande foto’s). Daarnaast werken we samen met diverse (hoofd)constructeurs die specialist zijn in verschillende vakdisciplines waaronder dynamische- of seismische belastingen (aardbevingen).

Kortom, u kunt ons inschakelen voor alle onderdelen van het engineeringtraject, inclusief inmeten en het maken van statische hoofd- en detailberekeningen. We kunnen elke uitdaging aan: van utiliteitsbouw en industriële constructies tot complexe architectonische kunstwerken.

Van Moll engineering tekent staalconstructies voor:

• Architectonische staalbouw
• Utiliteitsbouw
• Trappen, balustrades en bordessen
• Industrie, ook offshore
• Appartementsgebouwen en woningen
• Standbouw

Total Station

Inmeten kunnen wij verzorgen m.b.v. Total Station. Een Total Station (ook bekend als totaalstation of tachymeter) is de combinatie van een theodoliet en een afstandsmeter. Een theodoliet meet alleen richtingen terwijl een total station naast de verticale en horizontale richting ook de schuine afstand meet.

Tegenwoordig doen de total stations alle overige berekeningen ook zelf en is de output zodanig dat de data rechtsreeks omgevormd kan worden naar een CAD-bestand waarin alle meetpunten te zien zijn.