1000kilo
accuraat
bim

Tekenburo staalbouw met moderne software en snelle hardware

Voor ontwerp en engineering gebruikt Van Moll engineering het 3D-tekenpakket Tekla Structures. We leveren precies de tekeningen die u nodig heeft, zodat u er meteen mee aan de slag kunt.

Actuele bouwnormen
Alle tekeningen en bestanden die wij aanleveren, voldoen aan de actuele bouwnormen. Indien gewenst kunnen we ook alle benodigde digitale informatie aanleveren voor het aansturen van metaalbewerkingsmachines.

Uitwisselformaten IFC en STEP
Uitwisselformaten als IFC (voor de bouw) en STEP (voor de machinebouw) kunnen wij met onze software converteren van en naar elkaar. We kunnen de kracht van de software dus op de juiste wijze inzetten voor de verschillende disciplines en er uiteindelijk één model van maken.

NEN-EN 1090
Sinds 1 juli 2014 vallen alle onderdelen van een dragende staalconstructie onder de NE-NEN 1090-norm. Alleen staalbouwers die aan alle constructieve eisen voldoen, mogen hun werk voorzien van een CE-markering. De NEN-EN 1090 is van belang voor iedereen die met constructies van staal of aluminium te maken heeft: opdrachtgevers, leveranciers, aannemers, constructeurs en tekenbureaus. Van Moll engineering levert uitsluitend tekeningen conform NEN-EN 1090.

BIM
Het belang van BIM (Building Information Modelling) wordt onderkend in de hele bouwsector. Architecten, tekenbureaus en bouwbedrijven maken er in toenemende mate gebruik van. Van Moll engineering werkt dagelijks met BIM. Zo helpen we om het totale bouwproces efficiënter te maken en kosten te reduceren.

“EEN MOOI STUK WERK. HIER MOGEN JULLIE VAN VAN MOLL ENGINEERING
ZEKER TROTS ZIJN OP DE GELEVERDE PRESTATIE.”

Marc Wijnhoven – Production engineer van Kersten Europe
over onze bijdrage aan The Opus Tower – Dubai.